Palvelut

Hulluilla on halvat huvit

Tapaus Heavy Metal Knitting -luento
Aivopierusta alle vuodessa viraaliksi ilmiöksi

Sivulauseesta ja hauskasta ajatuksesta liikkeelle lähtenyt idea, joka kasasi ympärilleen ison joukon toimijoita ja ennenkaikkea hulluja heittäytyjiä. Vahvasti visuaalinen kertomus kahden täysin erilaisen kulttuurillisen elentin yhdistämisestä ja maailmanlaajuisesta huomiosta. Tämän kuuleminen innostaa.

350€ + alv 24% – 1h

Varaa luento tästä:

mari@wtfproductions.fi


Uutta näkökulmaa tekemiseen -workshop

Jos nykyinen tekeminen organisaatiossasi tuntuu tylsältä ja pitäisi ideoida jotain uutta kutsu meidät paikalle. Osallistamme työyhteisöäsi keskusteluun ja ideointiin, pyrimme löytämään vahvuuksia ja ideoimme yhdessä uutta. Meille on myös tärkää, että uusi näkökulma tekemiseen haetaan uudessa ja yllättävässä paikassa! Sopii hyvin myös tyhy-päivän ohjelmaksi.

alk. 1000€ + alv 24% / 3 h

Varaa työpaja tästä:

mari@wtfproductions.fi


Löydä sisäinen heavyneulojasi -workshop

Oudoin työpaja, minkä voit porukallesi tilata. Tulemme paikalle ja opetamme teitä heavyneulomaan! (katso täältä, mistä tässä on kyse) Tämän jälkeen voitkin sujuvasti tehdä hakuvideon ja tulla kilpailemaan heavyneulonnan mm-tittelistä vuoden 2021 kisoihin!

1500€ + alv 24% / 3h

Let’s heavyneulotaan:

mari@wtfproductions.fi


Tuntuuko sinusta, että voisimme auttaa sinua jossain muussakin?

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme jonkun asian tai ongelman tiimoilta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Keksimme kyllä keinoja auttaa sinua 🙂

???€

Pistä viestiä:

mari@wtfproductions.fi